etoro uitleg

copytrader.nl legt verschillende cryptocurrency uit. Deze kunnen onderandere verhandeld worden op etoro, waarvan een uigebreidere uitleg wordt gegeven op copytrader. Voor mensen die niet bekend zijn met cryptocurrency is etoro een makkelijke manier om bekend te worden met het verhandelen hiervan. Hierna kan er overgestapt worden naar een echte, wallet of exchange. Etoro biedt verschillende cryptocurrency aan zoals bitcoin, litecoin, bitcoin cash, dash, ripple, ethereum en ethereum classic. Deze kunnen verhandeld worden zonder transactiekosten. 

Etoro geen transactiekosten

In plaats van transactiekosten maakt etoro gebruikt van zogenaamde spreads. Dit is een verschil tussen de aankoop en verkoopprijs. Het voordeel hiervan is is dat er dus zoals eerder gezegd geen transactiekosten betaald hoeven worden. Deze spreads kunnen echter in sommige gevallen oplopen tot enkele centen, euro's of tientallen euro's. Dit is afhankelijk van de prijs van de cryptocurrency je wil kopen. 

Etoro gebruiksvriendelijk

het grootste voordeel van etoro is dat het een erg gebruiksvriendelijk platform is. Na het storten van geld op het online trading platform is het erg makkelijk om te beginnen met handelen. Met een paar drukken op een knop kunnen de eerste aankopen gedaan worden. Hiernaast is er een social media platform aanwezig waarop men kan communiceren met andere mensen die in dezelfde crypto handelen.